Duck and Cover Forum Index


Use these links, buy stuff from Amazon and help us out, nubs.
Amazon.com | Amazon.ca | Amazon.co.uk | Amazon.de
  Duck and Cover  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

 Support DAC!
 Another 'Help me' thread... View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Bia_ymi_
SDF!
SDF!


Joined: 24 Aug 2009
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 24, 2009 7:30 pm Reply with quoteBack to top

It is my first (and hopefully not last) post on this forum so HELLO Everyone!

OK, having the official part past me, let me introduce my problem:

Everytime I try to compile script in FSE i get error http://img33.imageshack.us/img33/486/errorwii.png

The problem is that my compiled script is not in the compiler folder...In fact, it is non-existing icon_confused2 .

When I compiled some scripts yesterday everything was OK.

I have tried to reinstall FSE, Fallout 2, Mapper, but the problem is still there...

What can I do?

Thank You in advance

And sorry for my poor language, I'm Polish.


EDIT:

I have reinstalled Windows, cleaned up my hard disk and...Still I have the same problem icon_anger
View user's profileSend private message
Superhaze
Hero of the Desert
Hero of the Desert


Joined: 12 Jan 2007
Posts: 1687
Location: Far north

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 7:14 am Reply with quoteBack to top

Im pretty sure you should find someone who actually worked on the the software you are using.

no one here knows shit about anything. :yay:
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


Jump to:  



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group