Duck and Cover Forum Index


Use these links, buy stuff from Amazon and help us out, nubs.
Amazon.com | Amazon.ca | Amazon.co.uk | Amazon.de
  Duck and Cover  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

 Support DAC!
 Goo not gooing???!!! View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
ogreb
Respected
Respected


Joined: 29 Aug 2005
Posts: 70

PostPosted: Sun Jul 23, 2006 3:57 am Reply with quoteBack to top

I was just testing a map, and the goo is no longer bubbling!
The animation was running fine while I was making the map, but when I loaded it...nothing!!!

There are bubbles, but they don't move! Pop etc...

Whats up?


Argghhhhh!!!!
View user's profileSend private message
Max-Violence
Wandering Hero
Wandering Hero


Joined: 18 Apr 2002
Posts: 1221
Location: In my own personal vault

PostPosted: Sun Jul 23, 2006 4:58 pm Reply with quoteBack to top

Only thing I can think of is that you need to do another Update Tiles Used to flag the tiles as Animated. Sometimes in the editor they will animate when the screen is refreshed, thereby making it look like they're already flagged.

If you've already done a UTU and saved the map and they still won't animate in-game... I dunno icon_confused2
View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


Jump to:  



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group